প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মশক নাইরবা ওরিয়াগী ম্যুজিসিয়ন অমসুং শৈশকপা প্রফুলা কারনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
18 APR 2022 9:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মশক নাইরবা ওরিয়াগী ম্যুজিসিয়ন অমসুং শৈশকপা প্রফুলা কারনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা প্রফুলা কারজীবু ওরিয়া কলচর অমসুং ঈশৈ-নোংমাইদা মহাক্না শীংথানীংঙাই ওইনা শরুক তম্লমখিবদমক নীংশিংহৌরগনি হায়না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বিত তৌখি;
“শ্রী প্রফুলা কারজীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। মহাক্না ওরিয়া কলচর অমসুং ঈশৈ-নোংমাইদা শীংথানীংঙাই ওইনা শরুক তম্লমখিবদমক নীংশিংহৌরগনি। মঙোন্দা গুন কয়ামরুম য়াওই অমসুং মহাক্কী ক্রিএতিবিতী অসি মহাক্কী থবকশিংদা উবা ফংই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of eminent Odia musician and singer Prafulla Kar
18 APR 2022 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of eminent Odia musician and singer Prafulla Kar.
Shri Modi has said that Prafulla Kar Ji will be remembered for his pioneering contribution to Odia culture and music.
The Prime Minister tweeted;
"Anguished by the passing away of Shri Prafulla Kar Ji. He will be remembered for his pioneering contribution to Odia culture and music. He was blessed with a multifaceted personality and his creativity was reflected in his works. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."