Prime Minister's Office
Pariksha Pe Charcha is a vibrant forum for many issues relating to exams and life: PM
16 APR 2022 6:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has informed that insights from all Pariksha Pe Charcha's interactions can be found in a innovatively curated section of NaMo App.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I enjoy interacting with our dynamic #ExamWarriors.
Pariksha Pe Charcha is a vibrant forum for many issues relating to exams and life.
Insights from all of these interactions can be found in this innovatively curated section on the NaMo App."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরিক্ষা পে চর্চা অসি পরিক্ষা অমসুং পুন্সিগা মরী লৈনবা শিংনবা কয়া খন্নবগী মতিক লৈরবা ফোরম অমনিঃ প্রধান মন্ত্রী
16 APR 2022 6:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পরিক্ষা পে চর্চাদা খন্ন-নৈনখিবা ৱারোল খুদিংগী কুপথবা ৱাখল্লোনশিং নামো এপকী অনৌবা মওংদা শেমদোক্লবা তাঙ্কক্তা ফংগনি হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“ঐহাক্না মতিক লৈরবা #ExamWarriorsশিংগা ৱারী শাবদা য়াম্না নুংঙাইজৈ।
পরিক্ষা পে চর্চা অসি পরিক্ষা অমসুং পুন্সিগা মরী লৈনবা শিংনবা কয়া খন্নবগী মতিক লৈরবা ফোরম অমনি।
পরিক্ষা পে চর্চাদা খন্ন-নৈনখিবা ৱারোল খুদিংগী কুপথবা ৱাখল্লোনশিং নামো এপকী অনৌবা মওংদা শেমদোক্লবা তাঙ্কক্তা ফংগনি”।