Prime Minister's Office
PM remembers courage and sacrifices of Jesus Christ on Good Friday
15 APR 2022 9:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that ideals of service and brotherhood of Jesus Christ are the guiding light for several people.
The Prime Minister tweeted on the occasion of Good Friday:
“We remember the courage and sacrifices of Jesus Christ today on Good Friday. His ideals of service and brotherhood are the guiding light for several people.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুদ ফ্রাইদে নুমিত্তা জিশু খৃস্তকী মথৌনা অমসুং মহাক্না কত্থোকখিবশিং নীংশিংখ্রে
15 APR 2022 9:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জিশু খৃস্তকী সেবা অমসুং নুংশি চান্নবগী ৱাখল্লোন্না য়াম্লবা মীয়াম অমগী লমজিং মৈরা ওইরি হায়খ্রে
গুদ ফ্রাইদেগী নুমিৎকা মরী লৈননা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐখোয়না গুদ ফ্রাইদে নুমিৎ অসিদা জিশু খৃস্তকী মথৌনা অমসুং মহাক্না কত্থোকখিবশিং নীংশিংলি। মহাক্কী সেবা অমসুং নুংশি চান্নবগী ৱাখল্লোন্না য়াম্লবা মীয়াম অমগী লমজিং মৈরা ওইরি”।