প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ুক্রেনগী লান অমসুং ওপরেসন গঙ্গাগী মতাংদা পার্লিয়ামেন্তদা অফবা মওংদা খন্ন-নৈনখিববু পি.এম.না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 APR 2022 8:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌখিবা নুমিৎ খরা অসিদা য়ুক্রেনগী লান অমসুং ওপরেসন গঙ্গাগী মতাংদা পার্লিয়ামেন্তদা অফবা মওংদা খন্ন-নৈনখিববু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্তুনা খন্ন-নৈনবা অসিগী কান্নবা হেনগৎহনখিবা পার্লিয়ামেন্তগী মেম্বর পুম্নমক্তা মহাক্না তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে। অৱাবা তারবা ফীভমশিংদা ঐখোয়গী প্রজাশিংগী য়াইফনবা য়েংশিনবা হায়বা অসি ঐখোয়গী অপুনবা থৌদাংনি হায়নসু মহাক্না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত মথং-মথং তৌরদুনা হায়খি;
“হৌখিবা চহি খরা অসিদা পার্লিয়ামেন্তদা য়ুক্রেনদা ওইরিবা ফীভম অমসুং ওপরেসন গঙ্গাগী খুত্থাংদা ঐখোয়গী প্রজাশিংবু হোন্দোরক্নবা ভারতনা লৌখৎখিবা খোঙথাংশিংগী মতাংদা অফবা মওংদা খন্ন-নৈনখিবা উবা ফংখি। মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্তুনা খন্ন-নৈনবা অসিগী কান্নবা হেনগৎহনখিবা এম.পি. পুম্নমক্তা ঐহাক্না তৌবীমল খঙবা উৎচরি।”
“ফোরেন পোলিসীগী ৱাফমশিং লাকপা মতমদা অৱাংবা থাক্তা দিবেৎ তৌনবা অমসুং কনস্ত্রক্তিব ওইবা পোইন্তশিং অসিনা বাইপার্তিসনশিপ করম্না লৈবগে হায়বা উৎখি। অসিগুম্বা বাইপার্তিসনশিপ অসি মালেমগী থাক্তা ভারতকী ওইনা য়াম্না কান্নবা পুরকখি।”
“ঐখোয়গী প্রজাশিংগী য়াইফনবা য়েংশিনবা হায়বা অসি ঐখোয়গী অপুনবা থৌদাংনি অমসুং অৱাবা তারবা ফীভমশিংদা ঐখোয়গী মীয়াম্না খুদোংথিবা মখল অমা হেক্তা থেংনদনবা ভারত সরকারনা ঙম্বা থাক্তা হোৎনগনি।”

Prime Minister's Office
PM appreciates healthy discussion in Parliament on Ukraine issue and Operation Ganga
06 APR 2022 8:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the healthy discussion in Parliament over the last few days on Ukraine issue and Operation Ganga. He expressed his gratitude to all Members of Parliament who enriched the discussion with their views. He also said that it is our collective duty to take care for the safety and well-being of our fellow citizens in adverse situations.
In a thread of tweets, the Prime Minister said;
"Over the last few days Parliament has witnessed a healthy discussion on the situation in Ukraine and India’s efforts to bring back our citizens through Operation Ganga. I am grateful to all MP colleagues who enriched this discussion with their views."
"The rich level of debate and the constructive points illustrate how there is bipartisanship when it comes to matters of foreign policy. Such bipartisanship augurs well for India at the world stage."
"It is our collective duty to care for the safety and well-being of our fellow citizens and the Government of India will leave no stone unturned to ensure our people do not face any troubles in adverse situations."