প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী ঈশৈ শৈরাংবা, রিক্কী কেজনা এলবম দিভাইন তাইদসকীদমক গ্রেম্মী এৱার্দ ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
04 APR 2022 6:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ঈশৈ শৈরাংবা, রিক্কী কেজনা এলবম দিভাইন তাইদসকীদমক গ্রেম্মী এৱার্দ ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
রিক্কী কেজনা তৌরকপা ত্বিত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"শীংথানীংঙাই ওইবা মাইপাকপা অসিগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি অমসুং অদোমগী তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি!"

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian music composer, Ricky Kej on winning Grammy Award for album Divine Tides
04 APR 2022 6:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian music composer, Ricky Kej on winning the Grammy Award for his album Divine Tides.
In response to a tweet by Ricky Kej, the Prime Minister said;
"Congratulations for this remarkable feat and best wishes for your future endeavours!"