প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না একজাম ৱারিয়রশিংদা পাউতাক পীবগী মহাক্কী ভিদিও থাদোকখ্রে
মহৈরোই অমসুং মমা-মপাশিংগীদমক্তা পরিক্ষাগী তোঙানবা হীরম মনুং চনবা অরায়বা পাউতাক
পি.এম.না হয়েং পরিক্ষা পে চর্চা ২০২২ পাংথোক্কনি
31 MAR 2022 8:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হয়েংগী পরিক্ষা পে চর্চা ২০২২গা মাংওইননা মহৈরোই অমসুং মমা-মপাশিংগীদমক্তা পাউতাক পীবা ভিদিওগী পরিং অমা থাদোকখ্রে। পরিক্ষাগা মরী লৈনবা তোঙানবা হীরম কয়াগী মতাংদা শেম্বা ভিদিওশিং অসি মহাক্কী য়ুত্যুব চেনেলদা থাদোকপনি। মসিগীশিং অসিদি পরিক্ষা পে চর্চাদগী চহি কয়াদগী তাশিল্লক্লবা অখন্নবা পাউতাকশিংনি।
ভিদিওশিং মখাদা পীরিঃ
নীংশিংবগী শক্তিগী মতাং
https://youtu.be/om9woKCx90I
মহৈরোইগী পুন্সিদা তেক্নোলোজীগী থৌদাং
https://youtu.be/acu1IjJebtQ
অঙাশিং অসি মমা-মপাগী মঙফাওনহৌদ্রবা মঙলানবু মঙফাওনহন্নবগীরা?
https://youtu.be/IZCHpW3LMO0
দিপ্রেসনগা করম্না মাইয়োক্নগনি?
https://youtu.be/PKMW2dCHJwc
দিপ্রেসন্দগী চেকশিন্সি
https://youtu.be/IPISddwd9Lc
পরিক্ষাগী মতাংদা য়েংগদবা অচুম্বা মিৎয়েং
https://youtu.be/T1OTNkqrCAc
অরেম্বা মতম্বু নীংথিনা শিজিন্নবা
https://youtu.be/NQHsBMze8zI
কনাগা চাংদম্নগদবনো
https://youtu.be/ciwVLIV97W0
পুক্নিং চঙবগী মতৌবু করম্না ফগৎহনগদগে?
https://youtu.be/wE-TPoBefb8
ফোকস তৌনবা দি-ফোকস তৌবা
https://youtu.be/y3EabbHcRgA
পান্দম থম্বা অমসুং মখোয়বু অমুক ফংবা
https://youtu.be/yX7gHOVoBw0
একাদমিক্কী চাংয়েংনবা অমসুং খুন্নাইগী ফিভম
https://youtu.be/-w0Euo4NmKA
অচুম্বা কেরিয়র খনবা
https://youtu.be/FqRmvVQcb9o
রিজল্ত কার্দ অসি কয়া য়াম্না মরু ওইবগে?
https://youtu.be/igdPQGFsYJQ
অরুবা সবজেক্তকা করম্না মাইয়োক্নগনি?
https://youtu.be/swue1x_sRTg
জেনেরেসন গেপ করম্না হন্থহনগনি?
https://youtu.be/1WBlvryGn68
মতম নীংথিনা শিজিন্নবগী কান্নবা ৱা
https://youtu.be/37ml4RGZ96w
পরিক্ষা হোল মনুং অমসুং মপান্দা ইশাদা থাজবা থম্বা
https://youtu.be/3LuP3B7yl9o
খুদোংচাবা মাইয়োক্নদুনা ইশাবু অখন্নবা ওইহল্লু
https://youtu.be/nIQjkGsNB4o
মীয়ামগী তমজনীংঙাই ওইয়ু
https://youtu.be/ntHNt53IB4Q

Prime Minister's Office
PM shares videos of his advice for Exam Warriors
Easy and accessible tips covering various aspects exams for students and parents
Tomorrow PM will hold Pariksha pe Charcha 2022
31 MAR 2022 8:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a series of video tips for students and their parents on the eve of Pariksha pe Charcha 2022 tomorrow. These videos shared on his Youtube Channel cover a wide gamut of issues pertaining to student life specially related to exams. These are special tips from the Pariksha pe Charcha over the years.
Following are the videos:
On Memory power
Role of technology in student life
Are children just meant to fulfil the unfulfilled dreams of their parents?
How to deal with depression?
Beware of depression
Correct outlook towards exams
Best use of free time
whom to compete with
How to improve concentration?
De-focus in order to focus
Setting goals and achieving them
Academic comparison and social situation
Choosing right career
How important is the result card?
How to handle difficult subjects?
How to reduce generation gap?
Secrets of time management
Self confidence in and out of examination hall
Face challenges and make yourself special
Be role model