প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
১ এপ্ৰিল, ২০২২ত ‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা’ অনুষ্ঠানত শিক্ষাৰ্থী, তেওঁলোকৰ পিতৃ-মাতৃ আৰু শিক্ষাগুৰুসকলৰ সৈতে মত বিনিময় কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
26 MAR 2022 11:56AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ১ এপ্ৰিল, ২০২২ত দিল্লীৰ তালকাটোৰা ষ্টেডিয়ামত ‘পৰীক্ষা পে চৰ্চা’ শীৰ্ষক অনুষ্ঠানত শিক্ষাৰ্থী, তেওঁলোকৰ পিতৃ-মাতৃ আৰু শিক্ষাগুৰুসকলৰ সৈতে মত বিনিময় কৰিব৷ তেওঁ চাপমুক্ত হৈ পৰীক্ষাত অৱৰ্তীৰ্ণ হোৱাৰ সন্দৰ্ভত বাৰ্তালাপ কৰিব৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়, “আহক, আমি পুনৰবাৰ চাপমুক্ত হৈ পৰীক্ষাত অৱতীৰ্ণ হোৱাৰ সন্দৰ্ভত বাৰ্তালাপ কৰো৷ ১এপ্ৰিলত ডাইনেমিক #ExamWarriors, তেওঁলোকৰ পিতৃ-মাতৃ আৰু শিক্ষাগুৰুসকলক চলিত বৰ্ষৰ পৰীক্ষা চৰ্চা অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনালো৷”

Prime Minister's Office
PM to interact with students, their parents and teachers on 'Pariksha Pe Charcha' on April 1, 2022
26 MAR 2022 11:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will interact with students, their parents and teachers in a programme 'Pariksha Pe Charcha' scheduled on April 1, 2022 at Talkatora Stadium, Delhi. He will talk about stress free exams.
The Prime Minister tweeted;
"Let’s talk stress free exams yet again! Calling upon the dynamic #ExamWarriors, their parents and teachers to join this year’s Pariksha Pe Charcha on the 1st of April."