প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এপ্রিল ১, ২০২২দা ‘পরিক্ষ্যা পে চর্চা’দা মহৈরোয়শিং, মখোয়গী মমা মপা অমসুং ওজাশিংগা ৱারী ৱাতায় শানগনি
26 MAR 2022 11:56AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এপ্রিল ১, ২০২২দা দিল্লীগী তালকতোরা স্তেদিয়মদা পাঙথোক্কদবা ‘পরিক্ষ্যা পে চর্চা’দা মহৈরোয়শিং, মখোয়গী মমা মপা অমসুং ওজাশিংগা ৱারী ৱাতায় শানগনি‍। মহাক্না পুক্নিং ৱাখল অৱাবা লৈতবা চাংয়েংগী মতাঙদা ৱা ঙাঙগনি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌদুনা ফোঙদোকখিবদা;
“ঐখোয় অমুক হন্না পুক্নিং ৱাখল অৱাবা লৈতবা চাংয়েংগী মতাঙদা ৱারী শানসি‍! এপ্রিল ১দা পাঙথোক্কদৌরিবা চহিসিগী পরিক্ষ্যা পে চর্চাসিদা ইচঙ থৌরবা #ExamWarriors, মখোয়গী মমা মপাশিং অমসুং ওজাশিংনা শরুক য়ারনবা ৱাফম থমজরি‍।

Prime Minister's Office
PM to interact with students, their parents and teachers on 'Pariksha Pe Charcha' on April 1, 2022
26 MAR 2022 11:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will interact with students, their parents and teachers in a programme 'Pariksha Pe Charcha' scheduled on April 1, 2022 at Talkatora Stadium, Delhi. He will talk about stress free exams.
The Prime Minister tweeted;
"Let’s talk stress free exams yet again! Calling upon the dynamic #ExamWarriors, their parents and teachers to join this year’s Pariksha Pe Charcha on the 1st of April."