ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗତ ମାସର ମନ୍ କି ବାତ୍‍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମର ଆକର୍ଷଣୀୟ ଦିଗଗୁଡିକ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଥିବା ଏକ ପୁସ୍ତିକାକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 MAR 2022 12:20PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗତ ମାସର ମନ୍ କି ବାତ୍‍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମର ଆକର୍ଷଣୀୟ ଦିଗକୁ ଦର୍ଶାଇ ଏକ ପୁସ୍ତିକା ସେୟାର କରିଛନ୍ତି । ପୁସ୍ତକରେ ସେହିମାନଙ୍କର ସାକ୍ଷାତକାର ରହିଛି ଯେଉଁମାନେ ଗତ ମାସର ମନ୍ କି ବାତ୍‍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ସ୍ଥାନ ପାଇଥିଲେ । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏହା ମଧ୍ୟ ସୂଚନା ଦେଇଛନ୍ତି ଯେ ଏହି ମାସର ମନ୍ କି ବାତ୍‍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ୨୭ ମାର୍ଚ୍ଚ ୨୦୨୨ ରେ ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧ ଟା ସମୟରେ ଧାର୍ଯ୍ୟ କରାଯାଇଛି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଏଠାରେ ଏକ ସଂକ୍ଷିପ୍ତ ପୁସ୍ତିକା ରହିଛି ଯାହା ଗତ ମାସର ମନ୍ କି ବାତ୍‍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମର ଆକର୍ଷଣୀୟ ଦିଗଗୁଡିକ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଥାଏ ଏବଂ ଯେଉଁଥିରେ କେତେକଙ୍କ ସହ ସାକ୍ଷାତକାର ମଧ୍ୟ ଅନ୍ତର୍ଭୁକ୍ତ ।
ମାର୍ଚ୍ଚ ୨୭ ତାରିଖ ଦିନ ୧୧ ଟା ରେ ଏହି ମାସର କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ଯୋଗଦେବାକୁ ଆପଣଙ୍କ ଅପେକ୍ଷାରେ ଅଛି ।“ http://davp.nic.in/ebook/mib/mannkibaat/index.html

Prime Minister's Office
PM shares a booklet showcasing the interesting aspects of last month’s Mann Ki Baat episode
25 MAR 2022 12:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a booklet showcasing the interesting aspects of last month’s #MannKiBaat episode. The booklet has interviews of those who were featured in last month's Mann Ki Baat episode. PM also informed that this month's Mann Ki Baat Programme is scheduled on 11 AM on the 27th March 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Here is a concise booklet that showcases the interesting aspects of last month’s #MannKiBaat episode including interviews with some of those who were featured.
Looking forward to your joining this month’s programme at 11 AM on the 27th." http://davp.nic.in/ebook/mib/mannkibaat/index.html