Prime Minister's Office
PM shares a booklet showcasing the interesting aspects of last month’s Mann Ki Baat episode
25 MAR 2022 12:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a booklet showcasing the interesting aspects of last month’s #MannKiBaat episode. The booklet has interviews of those who were featured in last month's Mann Ki Baat episode. PM also informed that this month's Mann Ki Baat Programme is scheduled on 11 AM on the 27th March 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Here is a concise booklet that showcases the interesting aspects of last month’s #MannKiBaat episode including interviews with some of those who were featured.
Looking forward to your joining this month’s programme at 11 AM on the 27th." http://davp.nic.in/ebook/mib/mannkibaat/index.html

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মমাং থাগী মন কী বাতকী ইপিসোদকী নুংঙাইরবা ৱাফম কয়া য়াওবা লাইরিক মচা অমা মীয়ামদা লান্থোক্লি
25 MAR 2022 12:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা মমাং থাগী #MannKiBaatকী ইপিসোদকী নুংঙাইরবা ৱাফম কয়া য়াওবা লাইরিক মচা অমা মীয়ামদা লান্থোক্লি। লাইরিক মচা অসিদা মমাং থাগী মন কী বাতকী ইপিসোদতা য়াওবা মীওইশিংগী ইন্তর্ভিয়ু য়াওরি। হন্দক্কী থাগী মন কী বাত প্রোগ্রাম অসি মার্চ ২৭, ২০২২গী অয়ুক পুং ১১দা লান্থোক্কনি হায়না পি.এম.না পাউদমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“মমাং থাগী #MannKiBaat ইপিসোদতা শক্তম লাংবা মীওইশিংগী ইন্তর্ভিয়ু য়াওনা ইপিসোদ অসিগী নুংঙাইরবা ৱাফম কয়া য়াওবা লাইরিক মচা অমা মসিদা লৈরে।
হন্দক্কী থাগী ২৭কী অয়ুক পুং ১১দা পাংথোক্কদবা প্রোগ্রাম অসিদা অদোম খুদিংগা অমুক্কা হন্না উননবা ঙাইরি”।
http://davp.nic.in/ebook/mib/mannkibaat/index.html