প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জম্মু অমসুং কাশ্মীরনা ইনভেস্তমেন্তশিং হেন্না লাকহন্নবা খোঙথাং লৌখৎপবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
22 MAR 2022 8:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জম্মু অমসুং কাশ্মীরদা ইনভেস্তমেন্ত হেন্না তৌরক্নবা খোঙথাংশিং লৌখৎলিবা অসিবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
জম্মু অমসুং কাশ্মীরগী লেফতনেন্ত গভর্নর শ্রী মনোজ সিনহানা মথং-মথং তৌখিবা ত্বিতশিংদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“জম্মু অমসুং কাশ্মীরদা হেন্না ইনভেস্তমেন্ত লাক্নবা অমসুং মীয়ামদা অচৌবা খুদোংচাবশিং ফংহন্নবা শীংথানীংঙাই ওইবা খোঙথাংশিং।”

Prime Minister's Office
PM praises Jammu and Kashmir's effort to invite more investments
22 MAR 2022 8:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded efforts to draw more investment to Jammu and Kashmir.
In response to a thread of tweets by the Lieutenant Governor of Jammu and Kashmir, Shri Manoj Sinha, the Prime Minister tweeted
"Exemplary efforts to draw more investment to Jammu and Kashmir, and ensure greater opportunities for the people."