Prime Minister's Office
PM praises Jammu and Kashmir's effort to invite more investments
22 MAR 2022 8:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded efforts to draw more investment to Jammu and Kashmir.
In response to a thread of tweets by the Lieutenant Governor of Jammu and Kashmir, Shri Manoj Sinha, the Prime Minister tweeted
"Exemplary efforts to draw more investment to Jammu and Kashmir, and ensure greater opportunities for the people."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অধিক বিনিয়োগকাৰীক আকৃষ্ট কৰাৰ বাবে জম্মু-কাশ্মীৰে লোৱা প্ৰচেষ্টাক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
22 MAR 2022 8:46PM by PIB Guwahati
অধিক বিনিয়োগকাৰীক আকৃষ্ট কৰাৰ বাবে জম্মু-কাশ্মীৰ প্ৰশাসনে লোৱা প্ৰচেষ্টাক প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
জম্মু-কাশ্মীৰৰ লেফটেনেণ্ট গভৰ্ণৰ শ্ৰী মনোজ সিনহাৰ কেইটামান টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“জম্মু-কাশ্মীৰলৈ আৰু অধিক বিনিয়োগকাৰীক আকৃষ্ট কৰিবৰ বাবে প্ৰশাসনে যি উদ্যোগ গ্ৰহণ কৰিছে সেয়া দৃষ্টান্তমূলক। ইয়াৰ জৰিয়তে জনসাধাৰণৰ বাবে অধিক সুযোগ সৃষ্টি হোৱাটো নিশ্চিত হৈছে।"