প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতীয় বেডমিণ্টন খেলুৱৈ আৰু অল ইংলেণ্ড অপেন বেডমিণ্টন চেম্পিয়নশ্বিপৰ ফাইনেলিষ্ট লক্ষ্য সেনক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
20 MAR 2022 11:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতীয় বেডমিণ্টন খেলুৱৈ তথা অল ইংলেণ্ড অপেন বেডমিণ্টন চেম্পিয়নশ্বিপৰ ফাইনেলিষ্ট লক্ষ্য সেনক প্ৰশংসা কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"@lakshya_sen আপোনাৰ বাবে আমি গৌৰৱান্বিত! আপুনি যথেষ্ট শক্তি আৰু অধ্যৱসায় দেখুৱাইছিল। আপুনি আবেগেৰে যুঁজিছিল। আপোনাৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা। মই নিশ্চিত যে আপুনি সফলতাৰ নতুন শিখৰ স্পৰ্শ কৰি থাকিব। "

Prime Minister's Office
PM praised Lakshya Sen, Indian shuttler and the finalist of All England Open Badminton Championships
20 MAR 2022 11:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Lakshya Sen, Indian shuttler and the finalist of the All England Open Badminton Championships.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Proud of you @lakshya_sen! You’ve shown remarkable grit and tenacity. You put up a spirited fight. Best wishes for your future endeavours. I am confident you will keep scaling new heights of success."