Prime Minister's Office
PM praised Lakshya Sen, Indian shuttler and the finalist of All England Open Badminton Championships
20 MAR 2022 11:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Lakshya Sen, Indian shuttler and the finalist of the All England Open Badminton Championships.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Proud of you @lakshya_sen! You’ve shown remarkable grit and tenacity. You put up a spirited fight. Best wishes for your future endeavours. I am confident you will keep scaling new heights of success."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତୀୟ ବ୍ୟାଡମିଣ୍ଟନ ଖେଳାଳୀ ତଥା ଅଲ ଇଂଲଣ୍ଡ ଓପନ ବ୍ୟାଡମିଣ୍ଟନ ଚମ୍ପିଅନସିପର ଫାଇନାଲିଷ୍ଟ ଲକ୍ଷ୍ୟ ସେନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି
20 MAR 2022 11:55PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତୀୟ ବ୍ୟାଡମିଣ୍ଟନ ଖେଳାଳି ତଥା ଅଲ ଇଂଲଣ୍ଡ ଓପନ୍ ବ୍ୟାଡମିଣ୍ଟନ୍ ଚମ୍ପିଅନସିପ୍‌ର ଫାଇନାଲିଷ୍ଟ ଲକ୍ଷ୍ୟ ସେନ୍‌ଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଲକ୍ଷ୍ୟ ସେନ୍‍, ତୁମ ପାଇଁ ଆମେ ଗର୍ବିତ । ଆପଣ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଧୈର୍ଯ୍ୟ ଓ ଟାଣପଣ ଦେଖାଇଛନ୍ତି । ଆପଣ ଏକ ଉତ୍ସାହଜନକ ଲଢେଇ ଲଢିଛନ୍ତି । ଭବିଷ୍ୟତର ଉଦ୍ୟମ ପାଇଁ ଆପଣଙ୍କୁ ଶୁଭକାମନା । ଆପଣ ସଫଳତାର ଶିଖରକୁ ଛୁଇଁବେ ବୋଲି ମୋର ଦୃଢ ବିଶ୍ୱାସ ରହିଛି ।”