প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী শতলর অমসুং ওল ইংলেন্দ ওপন বেদমিন্তন চেমপিয়নশিপগী ফাইনেলিস্ত লক্স্যা সেনবু থাগৎখ্রে
20 MAR 2022 11:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী. শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শতলর অমসুং ওল ইংলেন্দ ওপন বেদমিন্তন চেমপিয়নশিপকী ফাইনেলিস্ত লক্স্যা সেনবু থাগৎখ্রে
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নঙগীদমক ঐখোয়না চাউথোকচৈ @lakshya_sen! নহাক্না শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা থৌনা অমসুং লিংজেল উৎখি। নহাক্না থৌনা লৈনা লান্থেংনখি। নহাক্কী তুংগী থবকশিংগীদমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীরি। নহাক্না মাইপাকপগী অনৌবা অৱাংবা থাক্তা কাখৎলকখিগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ।”

Prime Minister's Office
PM praised Lakshya Sen, Indian shuttler and the finalist of All England Open Badminton Championships
20 MAR 2022 11:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Lakshya Sen, Indian shuttler and the finalist of the All England Open Badminton Championships.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Proud of you @lakshya_sen! You’ve shown remarkable grit and tenacity. You put up a spirited fight. Best wishes for your future endeavours. I am confident you will keep scaling new heights of success."