Prime Minister's Office
PM congratulates Shri N.Biren Singh on taking oath as Manipur CM
21 MAR 2022 5:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri N.Biren Singh on taking oath as Chief Minister of Manipur.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to Shri @NBirenSingh Ji on being sworn-in as the Chief Minister of Manipur. I am confident his team and he would take Manipur to newer heights of progress and continue the good work done in the last five years."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী এন. বিরেন সিংহবু মনিপুরগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
21 MAR 2022 5:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী এন. বিরেন সিংহবু মনিপুরগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“@NBirenSinghজীবু মনিপুরগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌবগীদমক্তা থাগৎচরি। মহাক অমসুং মহাক্কী তীম্না মনিপুরবু চাউখৎ-থৌরাংগী অনৌবা থাক্তা পুগনি অমসুং মমাংগী চহি মঙাদগী চত্থদুনা লাক্লিবা অফবা থবকশিংবু মখা চত্থগনি হায়বগী ঐহাক্না থাজবা থমজরি”।