প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পঞ্জাৱৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰা শ্ৰী ভগৱন্ত মানক অভিনন্দন জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
16 MAR 2022 2:45PM by PIB Guwahati
পঞ্জাৱৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰা শ্ৰী ভগৱন্ত মানক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘পঞ্জাৱৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত লোৱাৰ বাবে শ্ৰী ভগৱন্ত মানজীক অভিনন্দন জনাইছোঁ। পঞ্জাৱৰ বিকাশ আৰু ৰাজ্যখনৰ জনসাধাৰণৰ কল্যাণৰ বাবে আমি একেলগে কাম কৰিম।’

Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Bhagwant Mann on taking oath as Punjab CM
16 MAR 2022 2:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Bhagwant Mann on taking oath as Chief Minister of Punjab.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to Shri @BhagwantMann Ji on taking oath as Punjab CM. Will work together for the growth of Punjab and welfare of the state’s people."