প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী ভগ্বন্ত মানবু পঞ্জাব মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা থাগৎ ৱাহৈ ফোংদোকখ্রে
16 MAR 2022 2:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী ভগ্বন্ত মানবু পঞ্জাব মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা থাগৎ ৱাহৈ ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“@BhagwantMannজীবু পঞ্জাবকী সি.এম. ওইনা ৱাশক লৌবসিদা থাগৎপা ফোংদোকচরি। ঐখোয়না পঞ্জাবকী শাহৌ লৌবা অমসুং রাজ্যসিগী মীয়ামগী য়াইফ য়ুম্বালগীদমক্তা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Bhagwant Mann on taking oath as Punjab CM
16 MAR 2022 2:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Bhagwant Mann on taking oath as Chief Minister of Punjab.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to Shri @BhagwantMann Ji on taking oath as Punjab CM. Will work together for the growth of Punjab and welfare of the state’s people."