Prime Minister's Office
PM wishes President of Maldives H. E. Ibrahim Mohamed Solih for successful surgery
25 FEB 2022 12:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished the President of Maldives H. E. Ibrahim Mohamed Solih for a successful surgery and a quick recovery.
In response to a tweet by the President of Maldives, the Prime Minister said;
"I convey my best wishes to President @ibusolih for a successful surgery and a quick recovery."
The President of Maldives H. E. Ibrahim Mohamed Solih has thanked Prime Minister, Shri Narendra Modi for his kind words.
The President of Maldives tweeted;
"Thank you Prime Minister for your kind words."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মাল্দিব্সকী রাস্ত্রপতি ঐচ.ই. ইব্রাহিম মোহমদ সোলিহগী মফমদা মায় পাক্না সর্জরী পাঙথোকখিবগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
25 FEB 2022 12:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালদিব্সকী রাস্ত্রপতি ঐচ.ই. ইব্রাহিম মোহমদ সোলিহগী মফমদা মায় পাক্না সর্জরী পাঙথোকখিবগী অমদি থুনা ফগৎলক্নবগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে‍।
মালদিব্সকী রাস্ত্রপতিগী ত্বীত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐনা রাস্ত্রবপি @ibusolih গী মফমদা মায় পাক্না সর্জরী পাঙথোকখিবগী অমদি থুনা ফগৎলক্নবগীদমক য়াইফ পাউজেল পীজরি”
মালদিব্সকী রাস্ত্রপতি ঐচ.ই. ইব্রাহিম মোহমদ সোলিহনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু মাগী য়াইফ-পাউজেলগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি‍।
মালদিব্সকী রাস্ত্রপতিনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“প্রধান মন্ত্রী, অদোমগী য়াইফ-পাউজেলগীদমক থাগৎচরি‍।”