প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আর. প্রগগ্ননন্ধা মমিং লৈরবা সত্রং চেম্পিয়ন মেগ্নস কার্লসেনগী মায়োক্তা মায় পাক্লকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
23 FEB 2022 3:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আর. প্রগগ্ননন্ধা মমিং লৈরবা চেম্পিয়ন মেগ্নস কার্লসেনগী মায়োক্তা ওনলাইন সত্রং তুর্নামেন্ততা মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয় পুম্নমক্না নহা ওইরিবা জিনিয়স আর. প্রগগ্ননন্ধাগী মায় পাক্লকপদা হরাওরি‍। মমিং লৈরবা চেম্পিয়ন মেগ্নস কার্লসেনগী মায়োক্তা মহাক্না মায় পাক্লকপসিদা চাউথোকপা পোকই‍। হৈশিংলবা আর. প্রগগ্ননন্ধাগী মফমদা মাগী তুংগী খোঙচত্তা খ্বাইদগী ফবা ওইরসনু হায়না ঐনা পাউজেল পীজরি‍।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over R Praggnanandhaa winning against noted champion Magnus Carlsen in Chess
23 FEB 2022 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over R Praggnanandhaa for winning against the noted champion Magnus Carlsen in online Chess tournament.
In a tweet, the Prime Minister said;
"We are all rejoicing on the success of the young genius R Praggnanandhaa. Proud of his accomplishment of winning against the noted champion Magnus Carlsen. I wish the talented Praggnanandhaa the very best for his future endeavours."