ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଚେସରେ ଜଣାଶୁଣା ଚାମ୍ପିଅନ୍ ମାଗନସ କାର୍ଲସେନଙ୍କ ବିପକ୍ଷରେ ଆର ପ୍ରାଗ୍ନାନନ୍ଧାଙ୍କ ବିଜୟରେ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି
23 FEB 2022 3:18PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅନଲାଇନ୍ ଚେସ୍ ଟୁର୍ନାମେଣ୍ଟରେ ଜଣାଶୁଣା ଚାମ୍ପିଅନ୍ ମାଗନସ କାର୍ଲସେନ୍ଙ୍କ ବିପକ୍ଷରେ ଆର ପ୍ରାଗ୍ନାନନ୍ଧାଙ୍କ ବିଜୟ ପାଇଁ ଖୁସି ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଯୁବ ପ୍ରତିଭା ଆର.ପ୍ରଗ୍ନାନନ୍ଧାଙ୍କ ସଫଳତା ପାଇଁ ଆମେ ସମସ୍ତେ ଆନନ୍ଦିତ । ଜଣାଶୁଣା ଚାମ୍ପିୟନ ମାଗନସ କାର୍ଲସେନ୍ଙ୍କ ବିପକ୍ଷରେ ବିଜୟ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ମୁଁ ପ୍ରତିଭାବାନ ପ୍ରଗ୍ନାନନ୍ଧାଙ୍କୁ ତାଙ୍କର ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over R Praggnanandhaa winning against noted champion Magnus Carlsen in Chess
23 FEB 2022 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over R Praggnanandhaa for winning against the noted champion Magnus Carlsen in online Chess tournament.
In a tweet, the Prime Minister said;
"We are all rejoicing on the success of the young genius R Praggnanandhaa. Proud of his accomplishment of winning against the noted champion Magnus Carlsen. I wish the talented Praggnanandhaa the very best for his future endeavours."