প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. মোদীনা মশক নাইরবা গান্ধিয়ন শকুন্তলা চৌধুরীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
21 FEB 2022 9:23AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মশক নাইরবা গান্ধিয়ন শকুন্তলা চৌধুরীজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"শকুন্তলা চৌধরীজীনা মহাক্কী পুন্সি চুপ্পা গান্ধিয়নগী ৱাখল্লোন থৌগৎনবা হোৎনরমখিবশিং অদুগীদমক নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। শরনীয়া আশ্রমদা মহাক্না তৌরমখিবা অফবা থবক অদুনা মীওই কয়াগী পুন্সিদা অফবা মওংদা ইথিল পীখি। মহাক্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমদি মহাকপু নুংশিবা মশিং থীঙমদ্রবা মীওই কয়াগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি"

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of noted Gandhian Shakuntala Choudhary
21 FEB 2022 9:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted Gandhian Shakuntala Choudhary Ji.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shakuntala Choudhary Ji will be remembered for her lifelong efforts to promote Gandhian values. Her noble work at the Sarania Ashram positively impacted many lives. Saddened by her passing away. My thoughts are with her family and countless admirers. Om Shanti."