প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা ইন্দস্ত্রীএলিস্ত, শ্রী রাহুল বজাজ লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
12 FEB 2022 6:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা ইন্দস্ত্রীএলিস্ত, শ্রী রাহুল বজাজ লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“শ্রী রাহুল বজাজজীবু মহাক্না কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রীগী হীরমদা মশোক থোকপা শরুক তম্লম্বগীদমক্তা মতম পুম্বদা নীংশিংগনি। মহাক্না কারবারখক্তা নত্তনা খুন্নাইগী সেবাদা থৱাই য়াওরম্বগা লোয়ননা অফবা ৱাঙাংলোই অমসু ওইরম্মি। মহাক্না লৈখিদবদা য়াম্না নুংঙাইতে। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মরুপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি!”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted Industrialist Shri Rahul Bajaj
12 FEB 2022 6:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted Industrialist Shri Rahul Bajaj.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Rahul Bajaj Ji will be remembered for his noteworthy contributions to the world of commerce and industry. Beyond business, he was passionate about community service and was a great conversationalist. Pained by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti."