প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৮ জানুৱাৰীত কাৰিয়াপ্পা গ্ৰাউণ্ডত এনচিচি পিএম ৰেলী সম্বোধন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
27 JAN 2022 7:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৮ জানুৱাৰীৰ দুপৰীয়া প্ৰায় ১২ বজাত দিল্লীৰ কাৰিয়াপ্পা গ্ৰাউণ্ডত ৰাষ্ট্ৰীয় কেডেট কৰ্প(এনচিচি)ৰ পিএম ৰেলীত ভাষণ দিব।
এনচিচি গণৰাজ্য দিৱস শিবিৰৰ সামৰণী অনুষ্ঠান প্ৰতি বছৰে ২৮ জানুৱাৰীত অনুষ্ঠিত হয়। উক্ত দিনাই এই ৰেলীৰ আয়োজন কৰা হয়। অনুষ্ঠানটোত প্ৰধানমন্ত্ৰীক গাৰ্ড অৱ অনাৰ দিয়া হ’ব। এনচিচি দলৰ অভিবাদন তেওঁ গ্ৰহণ কৰিব। অনুষ্ঠানত এনচিচি কেডেটসকলে বিভিন্ন সামৰিক দক্ষতা, স্লিথাৰিং, মাইক্ৰ’লাইট ফ্লায়িং, পেৰাছেইলিঙৰ লগতে সাংস্কৃতিক কাৰ্যসূচী প্ৰদৰ্শন কৰিব। শ্ৰেষ্ঠ কেডেটসকলে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ পৰা পদক আৰু বেতন লাভ কৰিব।

Prime Minister's Office
Prime Minister to address NCC PM Rally at Cariappa Ground on 28 January
27 JAN 2022 7:28PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the National Cadet Corps PM Rally at Cariappa Ground in Delhi on 28th January, 2022 at around 12 Noon.
The Rally is the culmination of NCC Republic Day Camp and is held on 28 January every year. At the event, Prime Minister will inspect the Guard of Honour, review March Past by NCC contingents and also witness the NCC cadets displaying their skills in army action, slithering, microlight flying, parasailing as well as cultural programmes. The best cadets will receive medal and baton from the Prime Minister.