ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କ୍ୟାରିଅପ୍ପା ପଡିଆରେ ଏନସିସି ପିଏମ୍ ରାଲିକୁ କରିବେ ସମ୍ବୋଧନ
27 JAN 2022 7:28PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆସନ୍ତାକାଲି (୨୮.୦୧.୨୦୨୨) ଦିଲ୍ଲୀରେ କ୍ୟାରିଅପ୍ପା ପଡିଆରେ ଜାତୀୟ ସମର ଶିକ୍ଷାର୍ଥୀ ବାହିନୀ ପିଏମ ରାଲିକୁ ଦିନ ପ୍ରାୟ ବାରଟାବେଳେ ସମ୍ବୋଧନ କରିବେ ।
ଏନସିସି ଦିବସ ଗଣତନ୍ତ୍ର ଦିବସ ଶିବିରର ଉଦ୍‌ଯାପନୀ ସମାରୋହ ସହ ପ୍ରତିବର୍ଷ ଜାନୁୟାରୀ ୨୮ତାରିଖ ଦିନ ପାଳିତ ହୋଇଥାଏ । ଏହି ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସମରଶିକ୍ଷାର୍ଥୀମାନଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ବିଭିନ୍ନ ସେବା ସମର କୌଶଳ, ମାଇକ୍ରୋଲାଇଟ୍ ପ୍ଲାଇଂ, ପାରାସେଲିଂ ଓ ସାଂସ୍କୃତିକ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଅବଲୋକନ କରିବେ । ଶ୍ରେଷ୍ଠ କ୍ୟାଡେଟ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଠାରୁ ପଦକ ଓ ବ୍ୟାଟନ ଗ୍ରହଣ କରିବେ ।

Prime Minister's Office
Prime Minister to address NCC PM Rally at Cariappa Ground on 28 January
27 JAN 2022 7:28PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the National Cadet Corps PM Rally at Cariappa Ground in Delhi on 28th January, 2022 at around 12 Noon.
The Rally is the culmination of NCC Republic Day Camp and is held on 28 January every year. At the event, Prime Minister will inspect the Guard of Honour, review March Past by NCC contingents and also witness the NCC cadets displaying their skills in army action, slithering, microlight flying, parasailing as well as cultural programmes. The best cadets will receive medal and baton from the Prime Minister.