Prime Minister's Office
Prime Minister to address NCC PM Rally at Cariappa Ground on 28 January
27 JAN 2022 7:28PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the National Cadet Corps PM Rally at Cariappa Ground in Delhi on 28th January, 2022 at around 12 Noon.
The Rally is the culmination of NCC Republic Day Camp and is held on 28 January every year. At the event, Prime Minister will inspect the Guard of Honour, review March Past by NCC contingents and also witness the NCC cadets displaying their skills in army action, slithering, microlight flying, parasailing as well as cultural programmes. The best cadets will receive medal and baton from the Prime Minister.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারী ২৮দা করিয়প্পা গ্রাউন্দদা এন.সি.সি. পি.এম. রেলীদা ৱা ঙাংগনি
27 JAN 2022 7:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীগী করিয়প্পা গ্রাউন্দদা জনুৱারী ২৮, ২০২২গী নুংথিলগী পুং ১২দা পাংথোক্কদবা নেস্নেল কেদেত কোর পি.এম. রেলীদা ৱা ঙাংগনি।
রেল্লী অসিনা চহি খুদিংগী জনুৱারী ২৮দা পাংথোকপা এন.সি.সি. রিপব্লিক দে কেম্প লোইশিনবগী থৌরম্নি। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা গার্দ ওফ হোনর য়েংশিনগনি, এন.সি.সি. কন্তিঞ্জেন্তকী মার্চ পাস্তপু হঙ্গৎনা য়েংশিনগনি অমসুং এন.সি.সি. কেদেতশিংনা মখোয়গী আর্মীগী এক্সন, লৈবাক্তা শিত্তুনা চৎপা, মাইক্রোলাইত পাইবা, পেরাসেলিংদা হৈ শিংবা উৎপগা লোয়ননা মখোয়না পাংথোকপা কলচরেল প্রোগ্রাম কয়াসু মিৎয়েং তাগনি। খ্বাইদগী ফবা কেদেতনা প্রধান মন্ত্রীগী মাইকৈদগী মেদল অমসুং বেতন ফংগনি।