প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰত্ন এমজিআৰক তেওঁৰ জন্ম জয়ন্তীত স্মৰণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
17 JAN 2022 9:46AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰত ৰত্ন এমজিআৰৰ জন্মজয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়:
"মোৰ ভাৰত ৰত্ন এমজিআৰৰ জন্ম জয়ন্তীত মনত আছে। তেওঁক সকলোৱে এজন প্ৰভাৱশালী প্ৰশাসক হিচাপে প্ৰশংসা কৰে যিয়ে সামাজিক ন্যায় আৰু সবলীকৰণক যথেষ্ট অগ্ৰাধিকাৰ দিছিল। তেওঁৰ আঁচনিবোৰে দৰিদ্ৰ লোকসকলৰ জীৱনত এক ইতিবাচক পৰিৱৰ্তন আনিছিল। তেওঁৰ চলচ্চিত্ৰ প্ৰতিভাও যথেষ্ট প্ৰশংসিত।"

Prime Minister's Office
PM remembers Bharat Ratna MGR on his birth anniversary
17 JAN 2022 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Bharat Ratna MGR on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Bharat Ratna MGR on his birth anniversary. He is widely admired as an effective administrator who placed top priority on social justice and empowerment. His schemes brought a positive change in the lives of the poor. His cinematic brilliance is also widely acclaimed."