Prime Minister's Office
PM remembers Bharat Ratna MGR on his birth anniversary
17 JAN 2022 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Bharat Ratna MGR on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Bharat Ratna MGR on his birth anniversary. He is widely admired as an effective administrator who placed top priority on social justice and empowerment. His schemes brought a positive change in the lives of the poor. His cinematic brilliance is also widely acclaimed."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারত রত্না এম.জি.আর.বু. মহাক্কী মপোক কুমওনদা নিংশিংখ্রে
17 JAN 2022 9:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত রত্না এম.জি.আর.বু মহাক্কী মপোক কুমওনদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত রত্না এম.জি.আর.বু মহাক্কী মপোক কুমওনদা নিংশিংলি। মহাক অসি সোসিয়েল জস্তিস অমসুং এমপাৱরমেন্তবু খ্বাইদগী হেন্না মরু ওইনা থম্বা য়াম্না হৈ-শিংলবা এদমিনিস্ত্রেতর অমা ওইনা শিংথানখি। মহাক্কী স্কীমশিংনা লাইরবশিংগী পুনশিংদা অফবা অহোংবা অমা পুরকখি। সিনিমাগী লমদা মহাক্কী থোইদোক-হেন্দোক্না হৈ-শিংবা অদুগীদমক্তসু পাক-শন্না শিংথানরি।”