ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୧୫-୧୮ ବୟସ ବର୍ଗର ୫୦ ପ୍ରତିଶତରୁ ଅଧିକ କିଶୋରଙ୍କ ପ୍ରଥମ ଡୋଜ ଟିକାକରଣକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
19 JAN 2022 10:01AM by PIB Bhubaneswar
୧୫-୧୮ ବୟସ ବର୍ଗର ୫୦ ପ୍ରତିଶତରୁ ଅଧିକ କିଶୋରଙ୍କ ପ୍ରଥମ ଡୋଜ ଟିକାକରଣକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀ ଡଃ ମନସୁଖ ମାଣ୍ଡଭିୟାଙ୍କ ଏକ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଯୁବ ଓ ଯୁବପ୍ରାଣ ଭାରତ ପଥ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଛି !
ଏହା ଖୁବ ଉତ୍ସାହପ୍ରଦ ଖବର । ଏହି ଧାରା ବଜାୟ ରହୁ ।
ଟିକା ନେବା ଓ କୋଭିଡ- ୧୯ ସମ୍ପର୍କିତ ନିୟମାବଳୀଗୁଡିକୁ ମାନିବା ଖୁବ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ । ଆମେମାନେ ଏକାଠି ଏହି ମହାମାରୀ ସହ ଲଢିବା ।”

Prime Minister's Office
PM lauds first dose vaccination of over 50% of youngsters between 15-18 age group
19 JAN 2022 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the first dose vaccination of over 50% of youngsters between 15-18 age group.
In response to a tweet by Union Health Minister, Dr. Mansukh Mandaviya, the Prime Minister said;
"Young and youthful India showing the way!
This is encouraging news. Let us keep the momentum.
It is important to vaccinate and observe all COVID-19 related protocols. Together, we will fight this pandemic."