Prime Minister's Office
PM lauds first dose vaccination of over 50% of youngsters between 15-18 age group
19 JAN 2022 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the first dose vaccination of over 50% of youngsters between 15-18 age group.
In response to a tweet by Union Health Minister, Dr. Mansukh Mandaviya, the Prime Minister said;
"Young and youthful India showing the way!
This is encouraging news. Let us keep the momentum.
It is important to vaccinate and observe all COVID-19 related protocols. Together, we will fight this pandemic."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চহি কাংলুপ ১৫-১৮গী মরক্তা লৈবা নহাশিংগী ৫০%গী মথক্তা অহানবা দোজকী ভেক্সিনেশন তৌখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
19 JAN 2022 10:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি কাংলুপ ১৫-১৮গী মরক্তা লৈবা নহাশিংগী ৫০%গী মথক্তা অহানবা দোজকী ভেক্সিনেশন তৌখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রী, দা. মন্সুখ মন্দৱিয়ানা থাগৎলকপা ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নহা অমসুং নহা ওইরিবা ভারতনা লম্বি তাক্লি!
মসি পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইবা পাউনি। মসিগী মোমেন্তম অসিবু লেংদনা থমসি।
ভেক্সিন কাপথোকপা অমসুং কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা চৎনা-কাংলোনশিং ঙাক্না চৎপা হায়বসি য়াম্না মরু ওই। ঐখোয় পুন্না লাইচৎ অসি লান্থেংমিন্নগনি।”