Prime Minister's Office
PM lauds first dose vaccination of over 50% of youngsters between 15-18 age group
19 JAN 2022 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the first dose vaccination of over 50% of youngsters between 15-18 age group.
In response to a tweet by Union Health Minister, Dr. Mansukh Mandaviya, the Prime Minister said;
"Young and youthful India showing the way!
This is encouraging news. Let us keep the momentum.
It is important to vaccinate and observe all COVID-19 related protocols. Together, we will fight this pandemic."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
১৫-১৮ বয়স সীমাৰ ভিতৰৰ যুৱপ্ৰজন্মৰ ৫০%ৰো অধিক সংখ্যকে প্ৰতিষেধকৰ প্ৰথম পালি লোৱাৰ বাবে প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
19 JAN 2022 10:01AM by PIB Guwahati
১৫-১৮বয়স সীমাৰ ভিতৰৰ যুৱপ্ৰজন্মৰ ৫০%ৰো অধিক সংখ্যকে প্ৰতিষেধকৰ প্ৰথম পালি লোৱাৰ বাবে প্ৰশংসা কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীনৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
কেন্দ্ৰীয় স্বাস্থ্য মন্ত্ৰী ড০ মনসুখ মাণ্ডৱীয়াৰ এক বাৰ্তাৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“যুৱ আৰু যৌৱনদীপ্ত ভাৰতে পথ প্ৰদৰ্শন কৰিছে”!
এয়া নিতান্তই উতসাহৰ বতৰা। এই ধাৰা অব্যাহত ৰাখক।
প্ৰতিষেধক গ্ৰহণ কৰাৰ লগতে ক’ভিড-১৯ সম্পৰ্কীয় সকলো বিধি-নিয়ম মানি চলাটো খুবেই জৰুৰী। সকলোৱে মিলি আমি এই মহামাৰীৰ বিৰুদ্ধে যুঁজি যাম”।