Prime Minister's Office
PM lauds 75 lakh Surya Namaskar Challenge
14 JAN 2022 10:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has emphasized the importance of staying fit and has praised the 75 lakh Surya Namaskar Challenge.
Responding to Sports Authority of India tweet on 75 lakh Surya Namaskar Challenge with India's Elite Athletes today, the Prime Minister tweeted :
"The ongoing global pandemic has reaffirmed the importance of keeping fit and boosting immunity. This is a great effort to do so.
At the same time, I again appeal to you all to follow all COVID-19 related protocols, wear masks and get vaccinated if eligible"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৭৫ লাখ সূৰ্য নমস্কাৰ চেলেঞ্জক ভূয়সী প্ৰশংসা কৰে
14 JAN 2022 10:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সুস্থ হৈ থকাৰ প্ৰয়োজনীয়তাৰ কথা গুৰুত্বসহকাৰে উল্লেখ কৰি ৭৫ লাখ সূৰ্য নমস্কাৰ চেলেঞ্জক ভূয়সী প্ৰশংসা কৰে।
ভাৰতৰ আগশাৰীৰ এথলীটসকলক লৈ ভাৰতীয় ক্ৰীড়া প্ৰাধিকৰণে আয়োজন কৰা ৭৫ লাখ সূৰ্য নমস্কাৰ চেলেঞ্জ সন্দৰ্ভত প্ৰতিক্ৰিয়া ব্যক্ত কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ ‘চলিত গোলকীয় মহামাৰীয়ে পুনৰ এবাৰ আমাক এই কথা সোঁৱৰাই দিছে যে নিজকে সুস্থ কৰি ৰখা আৰু ৰোগ প্ৰতিৰোধ ক্ষমতা বৃদ্ধি কৰাটো অত্যন্ত প্ৰয়োজন। একে সময়তে, মই সকলোকে ক’ভিড-১৯ সম্পৰ্কীয় প্ৰট’কল মানি চলিবলৈ আৰু ভেকচিন গ্ৰহণ কৰিবলৈ পুনৰ এবাৰ আহ্বান জনাইছো।’