Prime Minister's Office
PM lauds 75 lakh Surya Namaskar Challenge
14 JAN 2022 10:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has emphasized the importance of staying fit and has praised the 75 lakh Surya Namaskar Challenge.
Responding to Sports Authority of India tweet on 75 lakh Surya Namaskar Challenge with India's Elite Athletes today, the Prime Minister tweeted :
"The ongoing global pandemic has reaffirmed the importance of keeping fit and boosting immunity. This is a great effort to do so.
At the same time, I again appeal to you all to follow all COVID-19 related protocols, wear masks and get vaccinated if eligible"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুর্য নমস্কার চেলেঞ্জ লাখ ৭৫বু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
14 JAN 2022 10:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফিৎ ওইনা লৈবগী মরুওইবা অদু ফোংদোকখ্রে অমদি সুর্য নমস্কার চেলেঞ্জ লাখ ৭৫বু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ভারতকী মরু ওইবা এথেলেৎশিংগা ঙসি সুর্য নমস্কার চেলেঞ্জ লাখ ৭৫দা থাদোরকপা স্পোর্তস ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়াগী ত্বীৎকী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি:
“হৌজিক চত্থরিবা মালেমগী লাইচৎ অসিনা ফিৎ ওইনা থম্বা অমসুং ইম্যুনিতী হেনগৎহনবগী মরুওইবা অদু হেন্না চেৎশিলহল্লে। মায়কৈ অসোমদা মসি অচৌবা হোৎনবা অমনি।
মতম অসিমক্তদা, ঐহাক্না ময়ামদা কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা প্রোতোকোলশিং ঙাক্না চৎনবা, মাস্ক উপনবা অমদি তিকা থাদোকপা য়ারবা ওইরগদি তিকা থাদোকপীনবা অপ্পীল তৌজরি।”