প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পাকুর ঝারখন্দদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ত অদু থমোই শোক্না নুংঙাইখিদে
অশি-অনা থোক্লিবশিং অদুগীদমক্তা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স গ্রেসিয়াগী অয়াবা পীখ্রে
05 JAN 2022 8:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঝারখন্দগী পাকুরদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ত অদুদা লৈখিদ্রবশিং অদুগী নুংঙাইতবা ফোংদোকখি।
এক্সিদেন্ত অদুদা পুন্সি মাংখিবশিং অদুগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি, অশোকপশিংদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি হায়না পি.এম.ও.না হায়খি।
ত্বীত কয়া অমদা, পি.এম.ও.না হায়খি:
“পাকুর, ঝারখন্দদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ত অদু ঐহাক্না থমোই শোক্না নুংঙাইদে। মসিগী অৱাবা পুংফম অসিদা, অৱাবা তারবা ইমুং-মনুংশিং অদুগীদমক্তা নুংঙাইতবা ফোংদোক্লি। অশোকপশিং অদু য়াম্না থুনা ফবা ওইরসনু: পি.এম. @narendramodi”
“পাকুরগী এক্সিদেন্ত অদুদা পুন্সি মাংখিবশিং অদুগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোকপশিংদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।”

Prime Minister's Office
PM anguished by the bus accident in Pakur Jharkhand
Approves ex gratia from PMNRF for the victims
05 JAN 2022 8:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has condoled the deaths in the bus accident in Pakur, Jharkhand. He prayed for the quick recovery of the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who lost their lives in an accident, injured would be given Rs. 50,000, PMO said.
In a series of tweets, PMO said:
“I am anguished by the bus accident in Pakur, Jharkhand. In this sad hour, condolences to the bereaved families. May the injured recover soon: PM @narendramodi”
“An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who lost their lives in an accident in Pakur. The injured would be given Rs. 50,000”