প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী গুরু তেগ বহাদুর জীগী মফমদা মহাক্না লৈখিদবা কুমওন নুমিত্তা খুরুমখ্রে
08 DEC 2021 1:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী গুরু তেগ বহাদুর জীগী মফমদা মহাক্না লৈখিদবা কুমওন নুমিত্তা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী গুরু তেগ বহাদুর জীনা মথৱাই কৎখিবা অসি ঐখোয়গী পুৱারীদা কাউঙম্লরোইদবা মীৎকুপ অমনি‍। মহাক্না মাগী পুন্সিগী অরোইবা মীৎকুপ ফাওবা অরানবা ৱায়েলগী মায়োক্তা লান্থেনরম্মি‍। ঐনা নুমিৎ অসিদা শ্রী গুরু তেগ বহাদুর জীগী মফমদা ইকোক নোঞ্জরি‍।
ইকুই কুইদনা ঐনা দিল্লীদা লৈবা দুরুদ্বারা সিস গঞ্জ সাহিবতা চৎলুবগী শক্তম খরা ময়ামদা থমজরি‍।”

Prime Minister's Office
PM bows to Sri Guru Teg Bahadur Ji on his martyrdom day
08 DEC 2021 1:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sri Guru Teg Bahadur Ji on his martyrdom day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The martyrdom of Sri Guru Teg Bahadur Ji is an unforgettable moment in our history. He fought against injustice till his very last breath. I bow to Sri Guru Teg Bahadur Ji on this day.
Sharing a few glimpses of my recent visit to Gurudwara Sis Ganj Sahib in Delhi."