প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী ভারত-বাংলাদেশকী মরুপ ওইবগী মরীনা চহি ৫০ শুরকপদা ঐখোয়না অমত্তা ওইনা নীংশিংলি অমসুং পালন তৌরি: পি.এম.
06 DEC 2021 11:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐখোয়গী ভারত-বাংলাদেশকী মরুপ ওইবগী মরীনা চহি ৫০ শুরকপদা ঐখোয়না অমত্তা ওইনা নীংশিংলি অমসুং পালন তৌরি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি ভারত অমসুং বাংলাদেশনা মৈত্রি দিবস পাঙথোক্লি। ঐখোয়গী ভারত-বাংলাদেশকী মরুপ ওইবগী মরীনা চহি ৫০ শুরকপদা ঐখোয়না অমত্তা ওইনা নীংশিংলি অমসুং পালন তৌরি। ঐহাক্না ঐখোয়গী মরী অসি হেন্না ফগৎনবা অমসুং চেৎশিনহন্নবা ঐচ.ই. পি.এম. শেখ হসিনাগা লোয়ননা থবক তৌমিন্ননবা আশা তৌরি।”

Prime Minister's Office
We jointly recall and celebrate foundations of our 50 years of India-Bangladesh friendship: PM
06 DEC 2021 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that we jointly recall and celebrate the foundations of our 50 years of India-Bangladesh friendship.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today India and Bangladesh commemorate Maitri Diwas. We jointly recall and celebrate the foundations of our 50 years of friendship. I look forward to continue working with H.E. PM Sheikh Hasina to further expand and deepen our ties.