প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা খুঙ্গংগী তুরিজম প্রমোত তৌনবগীদমক মহাক্কী ইকাই খুম্নবদা শেমখিবা অখন্নবা ত্যুনগীদমক কোংথোংগী মীয়ামদা তৌবিমল খঙবা উৎখ্রে
28 NOV 2021 12:03PM by PIB Imphal
মরু ওইবা তুরিজমগী পন্থুংফম অমা ওইনা খুঙ্গং অসি প্রমোত তৌনবা সরকার অসিনা হোৎনখিবশিং অসিদা পেঞ্জখিবা অমদি মহাক্কী ইকাই খুম্নবদা শেমখিবা অখন্নবা ত্যুন অমগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোংথোংগী মীয়ামদা তৌবিমল খঙবা উৎখ্রে৷
মেঘালয়গী মুখ্য মন্ত্রীগী ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"অসিগুম্বা পুকচেল চাওবা মতৌ অসিগীদমক কোংথোংগী মীয়ামদা তৌবিমল খঙবা উৎচরি৷ মেঘালয়গী তুরিজম পোতেন্সিয়েল অসি ফগৎহন্নবা ভারত সরকারনা মপুং ফানা হোৎনরি৷ হোই, হন্দক্তা রাজ্য অসিদা পাংথোকখিবা চেরী ব্লোজম ফেস্তিবেলগী ফজরবা পিকচরশিং অদুসু উরে৷ অদুক্কী মতিক ফজৈ৷"

Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to the people of Kongthong for special tune in his honour for promoting village tourism
28 NOV 2021 12:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to the people of Kongthong for a special tune in his honour and in appreciation of Government of India’s efforts in promoting the village as a prime tourism destination.
In reply to a tweet by the Chief Minister of Meghalaya, the Prime Minister said;
"Grateful to the people of Kongthong for this kind gesture. The Government of India is fully committed to boosting the tourism potential of Meghalaya. And yes, have also been seen great pictures of the recent Cherry Blossom Festival in the state. Looks beautiful."