প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হনুক্কানা লাকপদা পি.এম.না ইজরেলগী পি.এম. ঐচ.ই. নফতালী বেনেৎ অমসুং ইজরেলগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
28 NOV 2021 10:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হনুক্কানা লাকপদা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. নফতালী বেনেৎ, ইজরেলগী মীয়াম অমসুং জিয়ুগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীৎতা মহাক্না হায়খি;
“প্রধান মন্ত্রী @naftalibennett, মঙানগী কুম্মৈ নুমিৎ ৮নি পাংথোক্লিবা অদোম অমসুং ইজরেলগী মরূপ-মপাং ওইরিবা মীয়াম অমসুং মালেম শিনবদা লৈরিবা জিয়ুগী মীয়ামদা হনুক্কা সমীচ।”

Prime Minister's Office
PM greets Israeli PM H. E. Naftali Bennett and people of Israel on Hanukkah
28 NOV 2021 10:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Israeli Prime Minister, H. E. Naftali Bennett, people of Israel and the Jewish people around the world on Hanukkah.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Hanukkah Sameach Prime Minister @naftalibennett, to you and to the friendly people of Israel, and the Jewish people around the world observing the 8-day festival of lights."