Prime Minister's Office
PM greets Israeli PM H. E. Naftali Bennett and people of Israel on Hanukkah
28 NOV 2021 10:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Israeli Prime Minister, H. E. Naftali Bennett, people of Israel and the Jewish people around the world on Hanukkah.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Hanukkah Sameach Prime Minister @naftalibennett, to you and to the friendly people of Israel, and the Jewish people around the world observing the 8-day festival of lights."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ହନୁକ୍କା ଉପଲକ୍ଷେ ଇସ୍ରାଏଲ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମହାମହିମ ନଫତାଲି ବେନେଟ୍ଟ ଓ ଇସ୍ରାଏଲ ଜନସାଧାରଣଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 NOV 2021 10:43PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ହନୁକ୍କା ଉପଲକ୍ଷେ ଇସ୍ରାଏଲ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମହାମହିମ ନଫତାଲି ବେନେଟ୍ଟ, ଇସ୍ରାଏଲର ଜନସାଧାରଣ ଏବଂ ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱରେ ଥିବା ଇହୁଦୀ ଲୋକମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ଏକ ଟ୍ବିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଆଠ ଦିନର ଆଲୋକର ପର୍ବ ପାଳନ ଉପଲକ୍ଷେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନଫତାଲି ବେନେଟ୍ଟ ଆପଣଙ୍କୁ, ଇସ୍ରାଏଲର ବନ୍ଧୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଜନସାଧାରଣ, ଏବଂ ସାରା ବିଶ୍ୱରେ ଥିବା ଇହୁଦୀ ଲୋକମାନଙ୍କୁ ହନୁକ୍କା ସମିୟାଃ (ହନୁକ୍କାର ଶୁଭେଚ୍ଛା)”।