Prime Minister's Office
PM greets LS Speaker Shri Om Birla on his birthday
23 NOV 2021 3:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the Lok Sabha Speaker, Shri Om Birla Ji on his birthday.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Birthday greetings to LS Speaker Shri Om Birla Ji. His impeccable knowledge on Parliamentary procedures and the manner in which he conducts proceedings are widely respected. He is making noteworthy efforts to raise Parliamentary discourse. Praying for his long life."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লোক সভা স্পিকর শ্রী ওম বির্লাবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
23 NOV 2021 3:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোক সভা স্পিকর শ্রী ওম বির্লা জীবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লোক সভা স্পিকর শ্রী ওম বির্লাবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকচরি। মহাক্কী পার্লিয়ামেন্তগী প্রোসেদ্যুরদা লৈবা লৌশিং অমসুং মহাক্না প্রোসিদিংদা চৎথবা মওংশিং ইকাই খুম্নৈ। মহাক্না পার্লিয়ামেন্তরীগী খন্ন-নৈনবদা পুক্নিং চংনা হোৎনৈ। মহাক্কী পুন্সি নুংশাংনবগীদমক্তা থৌনিজরি”।