প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইউনেস্ক’ৰ সৃষ্টিশীল চহৰৰ নেটৱৰ্ক(ইউচিচিএন)ত শ্ৰীনগৰ অন্তৰ্ভূক্ত হোৱাক লৈ আনন্দ প্ৰকাশ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
08 NOV 2021 10:23PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হস্তকলা আৰু লোক শিল্পৰ দিশত ইউনেস্ক’ৰ সৃষ্টিশীল চহৰৰ নেটৱৰ্ক(ইউচিচিএন)ত শ্ৰীনগৰ অন্তৰ্ভূক্ত হোৱাক লৈ আনন্দ প্ৰকাশ কৰে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “হস্তকলা আৰু লোক শিল্পৰ দিশত @ইউনেস্ক’ৰ সৃষ্টিশীল চহৰৰ নেটৱৰ্ক(ইউচিচিএন)ত শ্ৰীনগৰ অন্তৰ্ভূক্ত হোৱাক লৈ আনন্দিত হৈছো৷ এয়া শ্ৰীনগৰৰ জীৱন্ত সাংস্কৃতিক ঐতিহ্যৰ প্ৰতি উপযুক্ত স্বীকৃতি৷ জম্মু আৰু কাশ্মীৰৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰতি অভিনন্দন জনালো৷”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over Srinagar joins UNESCO Creative Cities Network (UCCN)
08 NOV 2021 10:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over Srinagar joining the UNESCO Creative Cities Network (UCCN) with a special mention for its craft and folk art.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Delighted that beautiful Srinagar joins the @UNESCO Creative Cities Network (UCCN) with a special mention for its craft and folk art. It is a fitting recognition for the vibrant cultural ethos of Srinagar. Congratulations to the people of Jammu and Kashmir."