প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 NOV 2021 9:28AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে মোৰ ভাই-ভনীসকলক বহুত বহুত শুভেচ্ছা জনাইছো৷ অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ লোকসকলক তেওঁলোকৰ দক্ষতা, সংকল্প আৰু দৃঢ়তাৰ বাবে সকলোৱে জানে৷ সেইবাবেই তেওঁলোক বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত সফল হয়৷ অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ লোকসকল সদায় সুখী, সুস্থ আৰু সফল হওক, তাকে কামনা কৰিলো৷”

Prime Minister's Office
PM greets people of Andhra Pradesh on its Formation Day
01 NOV 2021 9:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Andhra Pradesh on its Formation Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to my sisters and brothers of Andhra Pradesh on the state’s Formation Day. The people of AP are known for their skills, determination and tenacity. That is why they are successful in many fields.
May the people of AP always be happy, healthy and successful."