ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶର ସ୍ଥାପନା ଦିବସରେ ରାଜ୍ୟବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
01 NOV 2021 9:28AM by PIB Bhubaneswar
ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶର ସ୍ଥାପନା ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ରାଜ୍ୟବାସୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜ୍ଞାପନ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
‘‘ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶର ସ୍ଥାପନା ଦିବସ ଅବସରରେ ରାଜ୍ୟର ଭଉଣୀ ଓ ଭାଇମାନଙ୍କୁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶର ଲୋକମାନେ ସେମାନଙ୍କ କୁଶଳତା, ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଓ ଦୃଢ଼ ମନୋଭାବ ପାଇଁ ଭଲ ଭାବେ ପରିଚିତ । ଏହି କାରଣରୁ ସେମାନେ ଅନେକ କ୍ଷେତ୍ରରେ ସଫଳତା ହାସଲ କରିପାରିଛନ୍ତି ।
ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶର ଲୋକମାନେ ସବୁବେଳେ ସୁଖୀ, ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟବାନ ଓ ସଫଳ ହୁଅନ୍ତୁ ।’’

Prime Minister's Office
PM greets people of Andhra Pradesh on its Formation Day
01 NOV 2021 9:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Andhra Pradesh on its Formation Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to my sisters and brothers of Andhra Pradesh on the state’s Formation Day. The people of AP are known for their skills, determination and tenacity. That is why they are successful in many fields.
May the people of AP always be happy, healthy and successful."