Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to fire in hospital in Maharashtra
06 NOV 2021 3:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a fire in a hospital in Ahmednagar, Maharashtra.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Anguished by the loss of lives due to a fire in a hospital in Ahmednagar, Maharashtra. Condolences to the bereaved families. May the injured recover at the earliest."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাস্ত্রগী হোস্পিতালদা মৈ চাকপনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
06 NOV 2021 3:36PM by PIB Imphal
অহমেদনগর, মহারাস্ত্রগী হোস্পিতাল অমদা মৈ চাকপনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অহমেদনগর, মহারাস্ত্রগী হোস্পিতাল অমদা মৈ চাকপনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। অৱাবা তারবা ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। শোক্লবশিং অথুবা মতমদা ফগৎপা ওইরসনু।”