প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কর্নাতকাগী মীয়াম্বু কর্নাতকা রাজয়োতসভাদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 NOV 2021 9:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকাগী মীয়াম্বু কর্নাতকা রাজয়োতসভা থৌরমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"কর্নাতকা রাজয়োতসভাগী অখন্নবা থৌরমদা খ্বাইদগী য়াইফরবা য়াইফ-মঙ্গোলশিং পীজরি৷ মহাক্কী প্রজাগী ইন্নোবেতিব জীল অদুনা মরম ওইদুনা কর্নাতকানা অখন্নবা মার্ক অমা থম্বা ঙমখ্রে৷ রাজ্য অসি কা-হেন্না হৈথোই-শিন্থোইরবা রিসর্স অমদি এন্তরপ্রাইসতা মাংজিল থারি৷ লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা কর্নাতকানা মাই পাকপগী হেন্না ৱাংবা মফমশিং কনবা ঙম্লসনু৷"

Prime Minister's Office
PM greets people of Karnataka on Karnataka Rajyotsava
01 NOV 2021 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Karnataka on the occasion of Karnataka Rajyotsava.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Best wishes on the special occasion of Karnataka Rajyotsava. Karnataka has made a special mark due to the innovative zeal of its people. The state is at the forefront of outstanding research and enterprise. May Karnataka scale newer heights of success in the times to come."