প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেরলা পিরাবি নুমিৎতা প্রধান মন্ত্রীনা কেরলাগী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 NOV 2021 9:30AM by PIB Imphal
কেরলা পিরাবি নুমিৎতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেরলাগী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কেরলাগী মীয়ামগী মফমদা কেরলা পিরাবি নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীজরি। কেরলা অসি মসিগী ফজরবা অকোয়বশিং অমসুং মসিগী প্রজাশিংগী শুবা নোম্বা কনবা মতৌগীদমক পাক শন্না শিংথানরি। কেরলাগী প্রজাশিং অসি মখোয়না হোৎনরুবা খুদিং মায় পাকপা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM greets people of Kerala on Kerala Piravi Day
01 NOV 2021 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Kerala on Kerala Piravi Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Kerala Piravi day greetings to the people of Kerala. Kerala is widely admired for its picturesque surroundings and the industrious nature of its people. May the people of Kerala succeed in their various endeavours."