Prime Minister's Office
Prime Minister’s Meeting with the Prime Minister of Singapore
30 OCT 2021 9:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with the Prime Minister of Singapore, H.E. Mr. Lee Hsien Loong on the sidelines of the G-20 Summit in Rome, Italy on 30 October 2021.
This was their first in-person meeting in the post-pandemic period. Both leaders discussed global efforts to combat climate change and the forthcoming COP26. They also discussed ongoing efforts to contain the Covid-19 pandemic through expedited vaccination efforts and ensuring supply of critical medicines. In this context PM Modi appreciated Singapore’s outreach to provide Covid assistance to India during the second wave. Prime Minister Lee congratulated the Prime Minister for the rapid vaccination drive in India.
They also discussed ways to enhance people to people ties, including early normalization of movement between both countries.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিঙ্গাপুরগী প্রধান মন্ত্রীগা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রীগী মীফম
30 OCT 2021 9:36PM by PIB Imphal
২০২১গী ওক্তোবর ৩০দা ইতালীগী রোমদা পাংথোক্লিবা জি-২০ সম্মিতকী সাইদলাইন্সতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিঙ্গাপুরগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. শ্রী লী সিয়ন লুঙ্গগা বাইলেতরেল মীফম অমা পাংথোকখি৷
পোস্ত-পেন্দেমিক্কী মতমদা মসিনা মখোয়গী অহানবা হকথেংননা উনদুনা ফমখিবা মীফম ওইখি৷ ক্লাইমেত চেঞ্জ লান্থেংননবা গ্লোবেল ইফর্তশিং অমদি লাক্কদৌরিবা সি.ও.পি.২৬গী মতাংদা লিদর অনিমক্না খন্ন-নৈনখি৷ ভেক্সিনেসন খোঙজেল য়াংনা কাপতুনা অমদি মরু ওইবা হিদাক লাংথকশিং ফংহন্দুনা কোবিদ-১৯ লাইনা-লাইচৎ লাকশিনবা ঙম্নবা হৌজিক হৌজিক পাইখৎলিবা থবক-থৌরমশিংসু মখোয়না খন্নখি৷ হিরম অসিগী মতাংদা, অনিশুবা ৱেবকী মতমদা ভারত্তা কোবিদ এসিস্তেন্স পীননবা সিঙ্গাপুরগী আউত্রিচ অদু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখি৷ ভারত্তা ভেক্সিনেসন দ্রাইব খোঙজেল য়াংনা কাপখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রীবু প্রধান মন্ত্রী লীনা থাগৎপা ফোংদোকখি৷
লৈবাক অনিগী মরক্তা হান্নগী মতৌগুম্না চৎথোক-চশিন তৌবা য়াওনা প্রজাগী মরক্তা লৈরম্লিবা মরীশিং অদু হেন্না ফগৎহন্নবগী লম্বীশিংসু মখোয়না খন্নখি৷