ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତତତ୍ତ୍ୱବିଦ୍ ଓ ସଂସ୍କୃତଜ୍ଞମାନଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 OCT 2021 12:06AM by PIB Bhubaneswar
ଇଟାଲୀୟ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟଗୁଡିକର ବହୁ ଭାରତତତ୍ୱବିଦ୍ ଓ ସଂସ୍କୃତଜ୍ଞମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭେଟି ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି ।
ଭାରତୀୟ ସଂସ୍କୃତି, ସାହିତ୍ୟ, ଯୋଗାଭ୍ୟାସ ଏବଂ ଆୟୁର୍ବେଦ ପ୍ରତି ସେମାନଙ୍କ ଆଗ୍ରହ ସମ୍ପର୍କରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଉଲ୍ଲେଖ କରିବା ସହ ଭାରତ ଓ ଇଟାଲୀ ସମ୍ପର୍କ ମଜବୁତ କରିବାରେ ସେମାନେ ତୁଲାଇଥିବା ଭୂମିକାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Indologists and Sanskritists
30 OCT 2021 12:06AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met and interacted with several Indologists and Sanskrit experts from Italian universities.
Prime Minister noted their interest in Indian culture, literature and practice of yoga & ayurveda and lauded the role played by them in strengthening the ties between India and Italy.