Prime Minister's Office
Prime Minister meets Indologists and Sanskritists
30 OCT 2021 12:06AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met and interacted with several Indologists and Sanskrit experts from Italian universities.
Prime Minister noted their interest in Indian culture, literature and practice of yoga & ayurveda and lauded the role played by them in strengthening the ties between India and Italy.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দোলোজিস্তশিং অমসুং সংস্কৃতিস্তশিংগা উনখ্রে
30 OCT 2021 12:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইতালিয়ন য়ুনিভর্সিতীশিংদগী ইন্দোলোজিস্তশিং অমসুং সংস্কৃতকী অখঙ-অহৈ কয়াগা উন্নদুনা ৱারী শাখ্রে।
মখোয়না ভারতকী কলচর, লিতরেচর অমসুং য়োগ অমদি আয়ুর্বেদতা থৱায় য়াওবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা উবা ফংখি অমসুং মখোয়না ভারত অমদি ইতালিগী মরক্তা লৈরিবা মরীশিং ফগৎহনবদা লৌরিবা থৌদাং অদুবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।