ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶ୍ୱ ଯୁଦ୍ଧରେ ଇଟାଲୀରେ ଲଢିଥିବା ଭାରତୀୟ ସୈନିକଙ୍କ ସ୍ମରଣ ସଭାରେ ଭାଗ ନେଇଥିବା ଶିଖ ସମ୍ପ୍ରଦାୟ ଓ ସଂସ୍ଥାର ପ୍ରତିନିଧିଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 OCT 2021 12:05AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଥମ ଓ ଦ୍ୱିତୀୟ ବିଶ୍ୱ ଯୁଦ୍ଧରେ ଇଟାଲୀରେ ଲଢିଥିବା ଭାରତୀୟ ସୈନିକଙ୍କ ସ୍ମରଣ ସଭାରେ ଭାଗ ନେଇଥିବା ବିଭିନ୍ନ ସମ୍ପ୍ରଦାୟର ସଦସ୍ୟଙ୍କ ସହ ଶିଖ ସମ୍ପ୍ରଦାୟ ଓ ସଂସ୍ଥାର ପ୍ରତିନିଧିମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭେଟି ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି ।
ଏହି ଯୁଦ୍ଧଗୁଡିକରେ ବୀରତ୍ୱ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଥିବା ଭାରତୀୟ ସୈନିକଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଥିଲେ ।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets the representatives of Sikh community and institutions involved in the commemoration of Indian soldiers who fought in Italy in the World Wars
30 OCT 2021 12:05AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met and interacted with the community members from various organisations including representatives of Sikh community and institutions involved in the commemoration of Indian soldiers who fought in Italy in World War I and World War II.
Prime Minister paid tributes to the valour shown by Indian soldiers in these wars.