প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী লাঞ্জাওদা ইতালিদা লান শোক্নবা য়াওখিবা ভারতকী লান্মীশিংবু নীংশিংবগী থৌরমদা য়াওখিবা সিখকী কাংলুপ অমসুং ইন্সতিত্যুসনশিংগী মীহুৎশিংগা উনখ্রে
30 OCT 2021 12:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী অহানবা অমদি অনিশুবা লাঞ্জাওদা ইতালিদা লান শোক্নবা য়াওখিবা ভারতকী লান্মীশিংবু নীংশিংবগী থৌরমদা য়াওখিবা সিখ সিখকী কাংলুপ অমসুং ইন্সতিত্যুসনশিংগী মীহুৎশিংগা য়াওনা তোঙান-তোঙানবা ওর্গনাইজেসনশিংগী কাংলুপকী মেম্বরশিংগা উন্নদুনা ৱারী শাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা লানশিং অসিদা ভারতকী লান্মীশিংনা উৎখিবা মথৌনা-মরিংজেল অদুবু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets the representatives of Sikh community and institutions involved in the commemoration of Indian soldiers who fought in Italy in the World Wars
30 OCT 2021 12:05AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met and interacted with the community members from various organisations including representatives of Sikh community and institutions involved in the commemoration of Indian soldiers who fought in Italy in World War I and World War II.
Prime Minister paid tributes to the valour shown by Indian soldiers in these wars.