প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কৃষ্ণ কন্সিয়সনেস (ইস্কোন)গী ইতালিয়ন কোংগ্রিগেসনগী মীহুৎশিংগা উনখ্রে
30 OCT 2021 12:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কৃষ্ণ কন্সিয়সনেস (ইস্কোন)গী ইতালিয়ন কোংগ্রিগেসনগী মীহুৎশিং য়াওনা তোঙান-তোঙানবা ওর্গনাইজেসনশিংগী কাংলুপকী মেম্বরশিংগা উন্নদুনা ৱারী শাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ইতালিদা ভগ্বদ গীতাগী পাউজেল শন্দোকপা য়াওনা তোঙান-তোঙানবা খুন্নাইগী ওইবা থবক-থৌরমশিংদা মখোয়না শরুক তম্লিবা অসিগীদমক মখোয়বু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets the representatives of Italian Congregation for Krishna Consciousness (ISKCON)
30 OCT 2021 12:04AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met and interacted with the community members from various organisations including the representatives of Italian Congregation for Krishna Consciousness (ISKCON).
Prime Minister appreciated their contribution in several social activities including spreading the message of Bhagavad Gita in Italy.